VAL / ENG / CAST

El celler de vins i menjars de sempre situat al carrer Vicent Gallart, al barri de Canyamelar des de 1937. Un homenatge al plat, al de tota la vida, al de la teua iaia, a aquell que te porta tants records i que, quan penses en ell, no pots evitar somriure.

El plat que anheles tornar a gaudir.

La millor hora per a dinar es quan
hi ha gana i bon menjar.

Els plats d’Anyora neixen de la tradició, la senzillesa, del record de la cuina de tota la vida, la de casa. Del valor de la matèria primera i de la cuidada selecció dels nostres proveïdors.

Beure bon vi es enteniment, el que no es bo es beure’l dolent.

El nostre celler obri des del migdia fins a la nit, així que qualsevol moment és bo per passar-te per ací. Pots vindre a partir de l’hora de l’aperitiu (per a fer-te un vermut), quedar-te i menjar com a casa, picar alguna cosa a la vesprada o vindre directament a sopar.

Estarem esperant-te.

Cuina oberta

Dilluns, dimarts, dimecres i dijous, de 13.00 a 23.00

Diumenges tancat. 


Divendres i dissabte 
de 13.00 a 23.30